Deze web site geeft een overzicht van mijn activiteiten op het gebied van fotografie en muziek.


Recent zijn vijf nieuwe portfolio’s toegevoegd rondom mijn kernthema’s reportage, architectuur en landschap, highlights inzake deze thema’s en een family portfolio.


Dan zijn er twee galleries ( jaaroverzichten en een gallery voor gasten). Ook is er een uitgebreid portfolio. Verder presenteer ik capita selecta op gebied van muziek en is informatie te vinden over mijn wekelijkse Luisterpost bulletin.


Dan is er plek voor een family archief, en fotoserie's van de vele excursies die ik in de loop der jaren samen met mijn Utrechtse studiegenoten (geografen) heb gemaakt.

 

Bij de toelichtingen maak ik veelvuldig gebruik van Wikipedia informatie. Het doel van Wikipedia is een encyclopedie die in alle opzichten 'vrij' is. Dat geldt ook voor afbeeldingen en andere media. Alle media moeten vrij te bewerken en te verspreiden zijn. Om duidelijk te maken dat een mediaobject aan die eisen voldoet is het van belang dat er een licentie aan hangt die duidelijk aangeeft wat er wel en niet mee mag. Op Wikipedia worden vier hoofdlicenties toegelaten voor media: de GNU-licentie voor vrije documentatie en twee licenties van Creative Commons, namelijk Naamsvermelding (Afkorting: CC-BY) en Naamsvermelding-Gelijkdelen (CC-BY-SA). Deze drie licenties eisen dat de maker bekend is en vermeld wordt. De vierde toegelaten licentie is Publiek domein. Ik streef ernaar mij te houden aan deze eisen.


The world of Leica, experience

Wetzlar, 07/2019

Leica Q-P, LR, ©ahe-fOskar Barnack 1879-1936 uitvinder kleinbeeldfotografie

Wetzlar, 07/2019

Leica Q-P, LR, ©ahe-fOver deze website (herfst 2020)